Over ons

Comprifalt staat al 65 jaar bekend voor zijn kwalitatieve goed en innoverende producten, snelle levering uit voorraad en tevens zijn scherpe tarieven.

Ons solide team kenmerkt zich door een praktische productkennis en een "schouders er onder" mentaliteit. Niet voor niets zijn wij al jaren een begrip in de bouw. Gaat u ook voor compromisloos kosten besparen in de bouw? Neem dan contact met ons op.

Comprifalt: een veelzijdige werkgever bouwen is vooral: bouwen op mensen. Ontwikkelen is vooral: ontwikkelen ván mensen. Het is de kwaliteit van onze medewerkers die de kwaliteit van onze producten bepaalt.

Medewerkers vormen het kapitaal van comprifalt waarmee wij onze marktpositie na 60 jaar nog verder versterken en ons rendement verhogen. Bij comprifalt streven wij naar een open bedrijfscultuur. Een positieve sfeer waarin de meest uiteenlopende talenten en karakters zich thuis voelen. Met eindproducten die allemaal anders zijn, is diversiteit en openheid in onze organisatie eenvoudigweg een must.